TDC Weekly Digest: Bitcoin on vuoden korkein

Jännitys Bitcoin-markkinoilla ei ole hidastunut viikossa, koska suurin kolikko on saavuttanut uuden vuotuisen ennätyksen, lähellä 11 700 dollaria, hypänneensä 9 200 dollarin laskutoimituksista vain kaksi viikkoa sitten.

Tämä ralli näyttää todelliselta kaupalta, koska muut metikot ovat ottaneet sen huomioon ja se on osoittanut voimaa ja voimaa ajaa läpi eri tasot

Bitcoinin hyvä menestys on aina hyvä asia kriptovaluuttamarkkinoille, ja panimon altcoin-kaudesta huolimatta Bitcoin Future takaisinsaattamista pidetään vain hyvänä asiana, koska uusien kaikkien aikojen korkeimpien puheiden alkaa tunkeutua keskusteluun uudelleen.

Altcoins-kausi on Bitcoinin suurin kilpailu; altcoin-markkinoilla, Ethereum, täytti viisi vuotta, mikä johti paljon tutkimaan älykkäiden sopimusten edelläkävijän ohjelmoitavan blockchain historiaa ja missä tulevaisuus on kolikoille, jotka suuntautuvat kohti ETH 2.0: ta

Coinbase on tehnyt uutisia myös tällä viikolla, koska se ilmoitti tutkivansa useita salausvaluuttaprojekteja selvittääkseen, sisällytetäänkö ne suuriin pörsseihin. Joitakin näistä omaisuuseristä ovat Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai ja joukko pienempiä projekteja.

BTC rallilla

Bitcoin oli uhannut siirtyä jo jonkin aikaa, kun siitä tuli 9 000 dollarin markan alaosassa lähes kahdeksan viikkoa. Bitcoinista tuli erittäin tylsä omaisuus suhteessa tavallisuuteen haihtuvaan itseensä.

Tämä näyttää herättävän altcoin-asemaa, kun kauppiaat etsivät lisää toimia, vain jotta Bitcoin elpyy viimeisen viikon lopulla. Bitcoin onnistui murtamaan alueensa ja siirtämään maagisen 10 000 dollarin markan yli vain jatkamaan 11 000 dollarin ohi ja saavuttamaan uuden vuotuisen korkeimman, lähes 12 000 dollarin.

Tämä ralli on monia innoissaan siitä, että Bitcoin on palannut jälleen epävakaimmaksi parhaaksi, mutta enemmän kuin se, että kolikko on jo jonkin aikaa luvannut uutta kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle ja tämä ralli voisi olla se, joka vie sen näihin uusiin korkeuksiin.

Ethereum merkki

Ethereum oli yksi kolikko, joka herätti kiinnostusta, kun Bitcoin oli niin rento, mutta kolikko tarttui otsikoihin, koska se työskenteli DeFi-avaruusalueella, ja samoin kuin koko maailmassa toimiva ETH 2.0 -päivitys.

Kun Ethereum täytti 5 viikolla, on keskitytty tutkimaan, kuinka pitkälle kolikko on kulunut ja mihin se menee seuraavan viiden vuoden aikana. Ethereum on luvannut paljon viiden vuoden aikana, mutta onko sillä voimaa ja päivitystä viedä se uusille korkeuksille seuraavien viiden vuoden aikana.

Coinbase laajentaa näköaltaansa

Perjantai-ilmoituksen mukaan näitä varoja ovat Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Melon, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, THETA , UMA ja WBTC.

Ilmoituksen mukaan omaisuuserät ovat tarkistusprosessissa, joka sisältää kyseisten kryptojen teknisen ja vaatimustenmukaisuusanalyysin. Jotkut näistä omaisuuseristä saattavat jopa edellyttää viranomaisten hyväksyntää joillakin lainkäyttöalueilla.

Coinbase kuitenkin korosti, että tarkistusluetteloon sisältyvien varojen sisällyttämiselle ei ole takeita.

Comments are closed.