Nogen sendte $ 166 millioner i Bitcoin til kun 1,25 dollar i gebyrer

Det gennemsnitlige Bitcoin-transaktionsgebyr den 7. december var omkring $ 4,32.

Engang i går har du måske hørt lyden af svimmel latter. Hvis du gjorde det, kom det muligvis fra den, der sendte 8.692 Bitcoin mod et gebyr på kun 0,0000652 BTC.

I dollarbetingelser, hvor Bitcoin Era har hentet omkring $ 19.000 i løbet af de sidste par dage, svarer det til at betale $ 1,25 for at sende $ 166 millioner.

Prøv at gøre det i din lokale bank.

Køb Bitcoin
Afsenderen gik ud som en bandit. Det gennemsnitlige transaktionsgebyr i går var 0.00023 BTC ($ 4,32), ifølge data fra BitInfoCharts.

I modsætning til traditionelle finansielle institutioner er der ingen fast pris (eller procentdel) til at sende krypto over Bitcoin-netværket. Strengt taget er gebyrer faktisk ikke påkrævet, men tilføjes i stedet af afsendere for at tilskynde minearbejdere til at behandle deres betaling. Flere transaktioner betyder mere konkurrence for at få transaktioner inkluderet i en blok.

Bitcoin
Når Bitcoin når priserne i januar 2018, gør transaktionsgebyrer det også
Bitcoins pris i dag ramte priser uset siden januar 2018. Hurra for Bitcoin-investorer over hele verden. Men nu er de dårlige nyheder: Bitcoin-transaktionsgebyrer er også steget til den højeste pris, sinc …

På trods af at Bitcoin har sat en høj pris i denne måned, er handelsvolumener ikke på sammenligneligt høje niveauer. I går blev der sendt 27,2 milliarder dollars i Bitcoin over Bitcoin-netværket ifølge data fra CoinMarketCap – intet at snuse på, men en ho-hum-dag i netværkets historie.

Transaktionen på $ 163 millioner, med en hash startende i 4cd6be7, fandt sted i bloknummer 660.422. Så lavt som gebyret kostede andre transaktioner inden for den samme blok slet ikke noget. En anden sendte for eksempel 481 BTC ($ 9 millioner) for nary en krone.

Vær den første til at prøve vores belønningstoken.
Optjen poletter passivt, mens du læser. Brug dine tokens i vores belønningsbutik.

På den anden side føles den person, der betalte 0,003 BTC for at sende / modtage 1 BTC, som om de kunne have fundet bedre måder at bruge 56 $ på.

Comments are closed.